ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Αποφράξεις Ηλιούπολη 210.99.69.169, 694.800.1300

Η εταιρία αποφράξεις Ηλιούπολη Σύγχρονη Αποφρακτική αναλαμβάνει αποφράξεις αποχετεύσεων Ηλιούπολη, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών, εξυπηρετώντας Ηλιούπολη. Διαθέτουμε σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό, όπως σύγχρονα πιεστικά μηχανήματα, ιδιόκτητο στόλο φορτηγων και βυτιοφόρα χωριτικότητας από 20 εώς 30 κυβικά μέτρα. Παράλληλα κάνοντας χρήση ειδιών καμερών πραγματοποιούμε ελέγχους σωληνώσεων κτιρίων, για τυχόν φθορές, σπασίματα ή διαρροές.

Με σημείο αναφοράς την 20ετή μας εμπειρία η Σύγχρονη Αποφρακτική αναλαμβάνει, με συνέπεια και υπευθυνότητα, ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ όλων των τύπων είτε πρόκειται για ιδιώτη, βιομηχανία, δημόσια υπηρεσία, κατοικία, εργοστάσιο, κατάστημα, ακόμα και πλοίο.

Ενημερωθείτε, αναλυτικά, για τις υπηρεσίες μας και επικοινωνήστε μαζί μας 24 ώρες το 24ωρο. Προσφέρουμε τις πιο χαμηλές τιμές στην αγορά!

Αποφράξεις Τιμές Ηλιούπολη

 • Απόφραξη κεντρικού φρεατίου με πιεστικό: 35€
 • Απόφραξη κουζίνας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη κουζινών: 35€
 • Απόφραξη λεκάνης:30€
 • Απόφραξη νιπτήρα: 20€
 • Απόφραξη μπανιέρας: 25€
 • Απόφραξη σιφονιού μπάνιου: 30€
 • Απόφραξη κάθετη τουαλετών: 35€
 • Απόφραξη υδρορροών βεράντας: 30€
 • Απόφραξη κάθετη υδρορροών: 35€
 • Καθαρισμός αποχέτευσης με πιεστικό: 40€
 • Έλεγχος με κάμερα: 50€
 • Μηνιαία συντήρηση αποχέτευσης με πιεστικό: 15€

Αποφράξεις Ηλιούπολη 365 ημέρες

Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ αναλαμβάνουμε αποφράξεις εξυπηρετώντας ιδιώτες, πολυκατοικίες και επιχειρήσεις με μηχανήματα τελευταίας γενιάς είτε πρόκειται για απόφραξη αγωγών, σωληνώσεων, δικτύου αποχέτευσης ή φρεατίων.

Τα συνεργεία απόφραξης της εταιρείας μας ενημερώνονται διαρκώς γύρω από τις βέλτιστες τεχνικές απόφραξης και χειρισμού των μηχανημάτων εκκένωσης ακόμα και από τα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Κάθε ιδιώκτητο όχημα της Σύγχρονης Αποφρακτικής είναι πλήρως εξοπλισμένο με πιεστικό και περιστροφικό μηχάνημα η χρήση των οποίων συνδέεται άμεσα με το μέγεθος των σωληνώσεων εφαρμογής. Για παράδειγμα, το γεγονός ότι ο σωλήνας του νεροχύτη έχει διαφορετικό πάχος από τις σωληνώσεις του κεντρικού αποχετευτικού δικτύου σημαίνει ότι πρέπει να γίνει χρήση του σωστού μηχανήματος.

Βασικό μας μέλημα είναι η αποπεράτωση και ολοκλήρωση της απόφραξης Ηλιούπολη μέσα στον προβλεπόμενο χωρό με όσο το δυνατόν λιγότερη αναστάτωση στο σημείο επέμβασης. Όταν πρόκειται για apofraxeis ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ο τεχνικός αποφράξεων θα πρέπει να κάνει σωστή εκτίμηση της βλάβης φροντίζοντας να μην προκαλέσει νέα βλάβη στο πεδίο. Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε αποφραξάς της εταιρείας μας εξειδικεύεται ενδελεχώς σε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως αντλήσεις υδάτων, απόφραξη φρεατίου, απόφραξη νεροχύτη και κουζίνας, απόφραξη τουαλέτας και μπάνιου, καθαρισμός και συντήρηση αποχέτευσης, επισκευή βλάβης σε σωληνώσεις, αποφράξεις με κάμερα, απολυμάνσεις, εκκενώσεις βόθρων, απόφραξη κάθετων υδρορροών και καθαρισμός αντλιοστασίου.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αποφράξεις 210.99.69.169

Εξυπηρετούμε αιτήματα για Αποφράξεις 365 ημέρες και ερχόμαστε στο χώρο σας άμεσα με ένα τηλεφώνημα. Είτε πρόκειται για απόφραξη στα Βόρεια Προάστια είτε πρόκειται για αποφράξεις στα Δυτικά Προάστια το κόστος απόφραξης παραμένει ανταγωνιστικό και η ποιότητα εργασίας εγγυημένη.

Η ίδια συνθήκη ισχύει και για υπηρεσίες αποφράξεων στο Κέντρο Αθήνας καθώς και για αποφρακτικές υπηρεσίες στα Νότια Προάστια και Ανατολικά Προάστια.

Έχοντας συνεκτιμήσει τις οικονομικές δυσκολίες των καιρών μας, οι τιμές αποφράξεων έχουν αναπροσαρμοστεί προς τα κάτω διατηρώντας την ίδια ανταγωνιστικότητα και το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών. Δεν θέλουμε κανέναν δυσαρεστημένο πελάτη!

Αποφρακτικές Υπηρεσίες

Με σημείο αναφοράς την πολυετή εμπειρία μας, η εταιρία Αποφράξεις Σύγχρονη Αποφρακτική Ηλιούπολη παρέχει υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες σε ένα ευρύ δίκτυο πελατών που μας εμπιστεύεται σταθερά τα τελευταία 20 χρόνια:

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Αποφράξεις Ηλιούπολη

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με την αποχέτευση του νεροχύτη σας; Έχει βουλώσει το δίκτυο σωληνώσεων του οικήματός σας ή του επαγγελματικού σας χώρου; Διαθέτοντας τεχνογνωσία 20 ετών ερχόμαστε στο χώρο σας και αναλαμβάνουμε αποφράξεις αποχετεύσεων, καθαρισμούς αγωγών, αποφράξεις και πλύσιμο στεγανών σε ανταγωνιστικές τιμές, εξυπηρετώντας Ηλιούπολη.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΑΜΕΡΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Αποφράξεις με Κάμερα Ηλιούπολη

Διαθέτοντας σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό στον τομέα των αποφράξεων αντιμετωπίζουμε κάθε είδους πρόβλημα απόφραξης μικρής ή μεγάλης έκτασης δίνοντας οριστική λύση. Κάνοντας χρήση ειδικών καμερών εντοπίζουμε σε πιο σημείο έχει φράξει η παροχή νερού γνωρίζοντας με ακρίβεια το σημείο επέμβασης.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Μηνιαία Συντήρηση Αποχέτευσης

Έχετε την υποψία δυσοσμιών προερχόμενες από το σύστημα αποχέτευσης; H εταιρία μας αναλαμβάνει τον καθαρισμό του αποχετευτικού συστήματος του κτιρίου σας σε μηνιαία βάση προσφέροντας ταυτόχρονα και σε ετήσια βάση έναν ΔΩΡΕΑΝ καθαρισμό της αποχέτευσής σας. Συντηρώντας τα φρεάτια και το σύστημα αποχέτευσης σε τακτική βάση απομακρύνετε το ενδοχόμενο να παρουσιαστεί κάποιο μεγάλο πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Απολυμάνσεις-Απεντομώσεις

Στη Σύγχρονη Απολυμαντική παρέχουμε, επίσης, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες απολυμάνσεων και απεντομώσεων σε Ηλιούπολη στοχεύοντας στην καταπολέμηση εντόμων και παρασίτων. Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις και απεντομώσεις σε Ηλιούπολη χρησιμοποιώντας ειδικά εντομοκτόνα και φάρμακα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Επιμέρους Υπηρεσίες

Ειδικευόμαστε στις παρακάτω επιμέρους (αποφρακτικές) υπηρεσίες με αξιόπιστα αποτελέσματα και με την υπογραφή της Σύγχρονης Αποφρακτικής:

 • Άντληση Υδάτων: Ταχεία άντληση υδάτων από υπόγεια, γκαράζ, αποθήκες και λοιπούς πλημμυρισμένους χώρους με εξοπλισμό άντλησης υδάτων τελευταίας γενιάς
 • Απόφραξη Φρεατίου: Απόφραξη και ξεβούλωμα φρεατίου αποχέτευσης ανεξαρτήτου δυσκολίας με χρήση πιεστικών μηχανημάτων πολλαπλής εφαρμογής
 • Απόφραξη Νεροχύτη Κουζίνας: Απαλλαγείτε από το πουρί που έχει συσσωρευτεί στο νεροχύτη της κουζίνας σας. Καλέστε για απόφραξη νεροχύτη Ηλιούπολη και ανακτήστε ξανά την λειτουργικότητά του
 • Απόφραξη Τουαλέτας Μπάνιου: Αποφύγετε δυσάρεστες οσμές και αδυναμία χρήσης του μπάνιου λόγω βουλωμένης τουαλέτας και εμπιστευτείτε το έμπειρο συνεργείο αποφράξεων της εταιρείας μας
 • Καθαρισμός Αποχέτευσης: Ξεπλένουμε το δίκτυο και τις σωληνώσεις της αποχέτευσης ρίχνοτας νερό υψηλής πίεσης απομακρύνοντας το ενδεχόμενο μελλοντικών εργασιών απόφραξης
 • Απόφραξη Υδρορροών: Γρήγορες και αποτελεσματικές αποφράξεις υδρορροών Ηλιούπολη προς αποτροπή εισροής του νερού εντός χώρου και δημιουργίας υγρασίας και μούχλας σε διάφορα σημεία

Λοιπές Περιοχές Εξυπηρέτησης

Όντας πρωτοπόρος εταιρία στον Ελλαδικό χώρο στις αποφράξεις αποχετεύσεων, στο καθαρισμό αγωγών και στο πλύσιμο στεγανών, η εταιρία ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ πραγματοποιεί αποφράξεις αποχετεύσεων Ηλιούπολη και Αττική με τιμές που ξεκινούν από 20 ευρώ.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ:


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ:


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ:


Επικοινωνία

Καλέστε μας καθημερινά 24 ώρες το 24ωρο και ένας εκπρόσωπός μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα:
210.99.69.169, 694.800.1300